Posted on

День всіх закоханих

День святого Валентина – це чудове свято для закоханих, цього дня кожен може висловити свої почуття. Сказати прекрасні слова можна не лише своїй половинці, а й близьким та рідним людям.

Готуватися до свята та вибирати подарунок завжди краще заздалегідь. У день 14 лютого можна подарувати композиції з куль і квітів або прикрасити кімнату гелієвими та повітряними кулями доповнити написом “Love” та свічками, так само дуже популярна  коробка сюрприз в яку можна помістити невеликий подарунок з латексними або фольгованими серцями на яких буде зображено Ваші унікальні привітання.

Порадують і додадуть романтичності пневмохлопушки з наповнювачем з червоних фольгованих сердець, завдяки їм ви отримаєте красиві фотографії, що запам’ятовуються.

“Любити – це означає дарувати себе!” – Слова французького драматурга. Цьому складно суперечити. Але не менш важливо висловлювати свої почуття іншими подарунками з приводу і без.

 

Posted on

Коробка сюрприз

Коробка сюрприз – це оригінальне привітання, яке принесе загадковість та радість у святковий день, адже хто не любить сюрпризи?

Такий подарунок підійде не тільки на день народження та ювілей, а також на весілля, виписку з пологового будинку або визначення статі майбутньої дитини. Адже цей подарунок є абсолютно універсальним.

На білій або кольоровій коробці за бажанням можна написати Ваш оригінальний текст, а вміст цієї коробки може відповідати тематиці свята. Адже в цю коробку можна помістити не тільки фольговані або латексні кулі, а також покласти невеликий подарунок.